Despre Noi Comtrans S.A.

Tel: +4-0726-197.089
Română

Despre noi

Societatea Comtrans SA, cu sediul in Slobozia, judetul Ialomita, are ca domeniu principal de activitate transportul intern de persoane. Efectuam atat curse regulate pe traseul Slobozia - Bucuresti si pe diferite rute in judetul Ialomita, cat si curse ocasionale in toata tara.

 

Gratie unei experiente de peste 20 de ani in transportul de calatori, eforturilor constante de innoire a parcului auto si strategiei de dezvoltare pe termen lung, Comtrans este astazi unul dintre cei mai importanti transportatori din sud-estul Romaniei. Secretul succesului nostru sta in respectarea si fidelizarea calatorilor, si in munca depusa de echipa noasta pentru a asigura servicii de transport de inalta calitate, siguranta deplina si respectarea orelor de program.

 Eficientizarea si imbunatatirea serviciilor de transport sunt principalele noastre obiective. Pentru a asigura clientilor nostri comfortul pe care il merita, avem la dispozitie un parc auto ultra-modern care include autobuze si microbuze de 4****, 3*** si 2**, si o echipa de soferi profesionisti cu o vasta experienta in domeniul transportului de calatori.